Portugal

Braga - Vitória Guimarães

Sporting Braga en Vitória Guimarães hebben zaterdag de punten gedeeld in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 1-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Vitor Carvalho Vieira zich gelden toen hij scoorde en Sporting Braga op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Vitória Guimarães werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door João Sabino Mendes Neto Saraiva. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Braga drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Vitória Guimarães drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het derde gelijkspel van Sporting Braga dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Sporting Braga op zondag 14 januari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Porto. Vitória Guimarães ontvangt maandag 15 januari om 21.15 uur Arouca.