Portugal

Braga - Chaves

De wedstrijd tussen Sporting Braga en Chaves in het Estádio Municipal de Braga is in 1-1 geëindigd. Voor Chaves betekent deze uitslag dat ze zeven keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Primeira Liga. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Rodrigo Zalazar zich gelden toen hij scoorde en Sporting Braga op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Steven Vitória gelijk namens Chaves na een assist van Kelechi Nwakali. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Braga twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Chaves drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Sporting Braga dit seizoen. Op zondag 4 februari start om 21.30 uur een thuiswedstrijd voor Sporting Braga tegen Moreirense in het Estádio Municipal de Braga. Chaves speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Farense in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.