Qarabağ
nv
2 - 3
Expected goals0.8 - 1.7

Het was uiteindelijk Sporting Braga dat donderdag uit tegen Qarabağ de wedstrijd in de UEFA Europa League Knockout Round Play-offs heeft gewonnen met 2-3. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 70ste minuut tot Roger Fernandes scoorde, op aangeven van Armindo Tué Na Bangna, en zo Sporting Braga op voorsprong bracht. Met nog zeven minuten te spelen voerde Álvaro Djaló de score verder op voor Sporting Braga, met een assist van Tué Na Bangna. Het doelpunt dat de score milderde naar 2-1 werd vlak voor tijd gemaakt toen Matheus de Barros da Silva het doel vond voor Qarabağ. Sporting Braga 3-1 kwam toen Simon Banza scoorde, in de 115ste minuut. Qarabağ verkleinde de marge naar 3-2 toen Nariman Akhundzade het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Badavi Hüseynov, in de 122ste minuut.