Portugal

Braga - Farense

De eerste helft is zondag nog doelpuntloos gebleven in de Primeira Liga-wedstrijd tussen Sporting Braga en Farense, maar in de tweede helft nam Braga de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Simon Banza scoorde, met een assist van Roger Fernandes, en zo Sporting Braga op voorsprong bracht. Mohamed Belloumi maakte gelijk namens Farense in de 74ste minuut na een assist van Rafael Avelino Pereira Pinto Barbosa. Met nog vijf minuten te spelen maakte Cher Ndour het beslissende doelpunt voor Sporting Braga. Het was de vierde wedstrijd achter elkaar voor Farense dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Braga drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Farense één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Sporting Braga dit seizoen. De nederlaag was ook voor Farense de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Sporting Braga op maandag 26 februari om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Boavista. Farense ontvangt zaterdag 24 februari om 16.30 uur Moreirense.