Portugal

Chaves - Farense

De wedstrijd tussen Chaves en Farense in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira is in 1-1 geëindigd. Voor Chaves betekent deze uitslag dat ze acht keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Primeira Liga. Eén speler van Chaves kreeg een rode kaart. Chaves hadden al vroeg in de wedstrijd een speler minder, toen Ygor Nogueira de Paula eruit gestuurd werd in de 16de minuut. In de 35ste minuut nam Farense de leiding via Bruno Duarte da Silva, met een assist van Marco André da Silva Lopes Matias. Direct na de rust bracht Héctor Hernández Chaves langszij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Chaves vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Farense twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Chaves dit seizoen. De volgende wedstrijd, op zaterdag 10 februari, speelt Chaves om 19.00 uur uit tegen Moreirense in het Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Farense zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Famalicão. Het duel start om 16.30 uur.