Portugal

Farense - FC Porto

Porto heeft zondag het uitduel met Farense gewonnen. De wedstrijd in de Primeira Liga eindigde in 1-3. In de 35ste minuut nam Porto de leiding via Francisco Evanilson de Lima Barbosa, op aangeven van Wenderson Rodrigues do Nascimento Galeno. Alan Varela bracht in de 41ste minuut Porto op 2-0, met een assist van Eduardo Gabriel Aquino Cossa. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Bruno Duarte da Silva namens Farense. Maar Farense was niet bij machte vaker te scoren. In de 76ste minuut deed De Lima Barbosa de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Aquino Cossa, en vergrootte de voorsprong voor Porto. In de laatste vijf wedstrijden heeft Farense twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Porto vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Farense speelt zijn volgende duel uit tegen Chaves. De teams staan op zondag 4 februari om 16.30 uur tegenover elkaar. Porto neemt het zaterdag 3 februari om 21.30 uur thuis op tegen Rio Ave.