Portugal

FC Porto - Moreirense

Een zeer ruime zege voor Porto in de thuiswedstrijd tegen Moreirense in de Primeira Liga zaterdag. Het duel is geëindigd in 5-0. De thuisploeg opende de score in de achtste minuut na een doelpunt van Wendell Nascimento Borges, met een assist van Francisco Fernandes da Conceição. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Francisco Evanilson de Lima Barbosa en vergrootte de voorsprong na een assist van Alan Varela. Wenderson Rodrigues do Nascimento Galeno vergrootte in de 69ste minuut de marge voor Porto. Drie minuten later bouwde Porto de voorsprong uit naar 4-0. Nascimento Borges passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van João Mário Neto Lopes. Porto vond het net nog een keer, deze keer via Varela in de 83ste minuut. Porto heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Moreirense twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Godfried Frimpong werd in de 65e minuut in het veld gebracht voor Moreirense. Op zondag 28 januari start om 19.00 uur een uitwedstrijd voor Porto tegen Farense in het Estádio de São Lúis. Moreirense speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Famalicão in het Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas.