Duitsland

FC Köln - Bayer Leverkusen

Leverkusen blijft winnen in de Bundesliga. Ook de uitwedstrijd zondag tegen Köln in het RheinEnergieStadion werd gewonnen met 2-0. Dat betekent dat Leverkusen nu vijf overwinningen op rij geboekt heeft. Eén speler van Köln kreeg een rode kaart. Köln hadden al vroeg in de wedstrijd een speler minder, toen Jan Thielmann eruit gestuurd werd in de 14de minuut. Leverkusen nam de leiding in de 37ste minuut via Jeremie Frimpong. Álex Grimaldo vergrootte de voorsprong in de 73ste minuut na een assist van Amine Adli. Köln heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Jeremie Frimpong scoorde één goalkreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 45ste minuut voor Leverkusen. Köln staat op de zestiende plaats met 17 punten. Leverkusen staat nog steeds aan de leiding met 64 punten. De volgende speeldag speelt Köln op zaterdag 9 maart om 15.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Borussia Mönchengladbach. Leverkusen ontvangt zondag 10 maart om 19.30 uur Wolfsburg.