Italië

Napoli - Juventus

De Serie A-wedstrijd tussen Juventus en Napoli zondag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in het Stadio Diego Armando Maradona. De doelpuntenmakers van Napoli waren Kvaratskhelia en Raspadori. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Kvaratskhelia scoorde. Met nog negen minuten te spelen maakte Federico Chiesa gelijk voor Juventus, met een assist van Carlos Alcaraz. Het beslissende doelpunt voor Napoli werd gemaakt door Raspadori. Napoli heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Juventus één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Napoli dit seizoen. De nederlaag was ook voor Juventus de derde nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Napoli op vrijdag 8 maart om 20.45 uur in een thuiswedstrijd tegen Torino. Juventus ontvangt zondag 10 maart om 18.00 uur Atalanta.