Italië

Juventus - Frosinone

Juventus heeft Frosinone zondag met 3-2 verslagen in de Serie A. Dusan Vlahovic opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Weston McKennie. Frosinone maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Walid Cheddira scoorde, met een assist van Nadir Zortea, in de 14de minuut. Marco Brescianini bracht in de 27ste minuut de uitploeg op voorsprong, op aangeven van Abdou Harroui. Vijf minuten later maakte Juventus gelijk. Vlahovic passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van McKennie. Het beslissende doelpunt voor Juventus werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Daniele Rugani, met een assist van Vlahovic. In de laatste vijf wedstrijden heeft Juventus één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Frosinone één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Juventus dit seizoen. Juventus speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 3 maart om 20.45 uur op bezoek bij Napoli in het Stadio Diego Armando Maradona.