Italië

Sassuolo - Napoli

Victor Osimhen heeft drie keer gescoord voor Napoli dat met 6-1 won van Sassuolo in de uitwedstrijd in de Serie A. Khvicha Kvaratskhelia en Amir Rrahmani scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg, terwijl Uros Racic voor Sassuolo scoorde. Al vroeg in de wedstrijd kwam Sassuolo op voorsprong, toen Uros Racic scoorde na 17 minuten. Amir Rrahmani maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Frank Anguissa. Osimhen bracht Napoli na meer dan een half uur op voorsprong, met een assist van Matteo Politano. Osimhen bracht in de 41ste minuut Napoli op 3-1, op aangeven van Politano. Direct na de rust vergrootte Osimhen de voorsprong van Napoli. Osimhen voltooide daarmee zijn hattrick. Khvicha Kvaratskhelia voerde in de 51ste minuut de voorsprong op voor Napoli. Kvaratskhelia scoorde nog een keer en bouwde de marge verder uit in de 75ste minuut. Sassuolo heeft al zeven wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sassuolo één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Napoli twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Op zondag 3 maart speelt Sassuolo om 12.30 uur een uitwedstrijd tegen Hellas Verona in het Stadio Marcantonio Bentegodi. Napoli speelt op dezelfde dag om 20.45 uur thuis tegen Juventus in het Stadio Diego Armando Maradona.