Frankrijk

Toulouse - Lille

De wedstrijd tussen Toulouse en Lille in het Stadium de Toulouse is alle kanten op gegaan in de Ligue 1. De uitploeg Lille had tot de rust een voorsprong van 1-0 maar na de pauze heeft Toulouse een achterstand omgedraaid in een 3-1 overwinning. Kort voor de rust nam Lille de leiding toen Hákon Haraldsson scoorde, met een assist van Jonathan David. Direct na de rust bracht Christian Mawissa Toulouse langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Vincent Sierro Toulouse op voorsprong. Thijs Dallinga vergrootte in de 66ste minuut de voorsprong voor Toulouse. Dallinga voltooide zo de comeback van Toulouse, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Toulouse drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Lille twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Stijn Spierings werd in de 73e minuut in het veld gebracht voor Toulouse. Op dit moment heeft Toulouse 26 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Lille met 38 punten op de vijfde positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Toulouse op zondag 3 maart om 13.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Nice. Lille ontvangt zaterdag 2 maart om 17.00 uur Reims.