Dallinga scoort weer en zet sterke reeks voort bij winnend Toulouse

Thijs Dallinga heeft zondagmiddag gescoord in de 3-1 overwinning van Toulouse op Lille. Het was zijn derde doelpunt in de laatste vier competitieduels.

Toulouse
Toulouse
3 - 1
Lille
Lille

Dallinga viel na rust in bij Toulouse, dat donderdagavond door Benfica werd uitgeschakeld in de Europa League. Op dat moment stond Lille met 0-1 voor. Toulouse kwam echter al snel gelijke hoogte via Christian Mawassi, aanvoerder Vincent Sierro zette de thuisploeg zo’n tien minuten later via een penalty op voorsprong. Dallinga gooide de wedstrijd in het slot in de 67ste minuut en bepaalde de eindstand op 3-1.

Het doelpunt was alweer nummer acht voor Dallinga dit seizoen in de Franse Ligue 1. Daarmee is de 23-jarige spits de topscorer van de Franse ploeg. Dallinga is daarnaast bezig aan een mooie reeks. In de laatste vier competitieduels maakte hij drie goals tegen Stade Reims, Nantes en dus Lille.

Toulouse klimt na de overwinning naar de elfde plek op de ranglijst. Komende zondag speelt Toulouse thuis tegen OGC Nice.