Frankrijk

Lille - Le Havre

Mede dankzij een hattrick van Jonathan David heeft Lille de thuiswedstrijd in de Ligue 1 tegen Le Havre gewonnen met 3-0. Lille opende de score in de veertiende minuut na een doelpunt van David. David bracht in de 44ste minuut Lille op 2-0, met een assist van Angel Gomes. De thuisploeg vond het net nogmaals via David en maakte hiermee zijn hattrick af in de 49ste minuut. Lille heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Le Havre één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Lille staat nu op de derde positie met 38 punten, terwijl Le Havre de nummer 12 is met 24 punten. Volgende tegenstander voor Lille is Toulouse. De teams spelen tegen elkaar op zondag 25 februari om 15.00 uur in het Stadium de Toulouse.