Frankrijk

AS Monaco - Le Havre

Monaco en Le Havre hebben zondag de punten gedeeld in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Wissam Ben Yedder scoorde, met een assist van Maghnes Akliouche, en zo Monaco op voorsprong bracht. Le Havre scoorde na 65 minuten en zette zo de score op 1-1. Monaco heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Le Havre twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Monaco dit seizoen. Op dit moment heeft Monaco 35 punten en staat op de vierde plaats, terwijl Le Havre met 24 punten op de elfde positie staat. Op zondag 11 februari om 20.45 uur speelt Monaco bij Nice in de Allianz Riviera.