Frankrijk

AS Monaco - Toulouse

Toulouse heeft zondag gewonnen van Monaco. Het duel in de Ligue 1 eindigde na een ruststand van 0-1 in een zege voor de uitploeg: 2-1 in het Stade Louis-II. De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Sierro scoorde. Direct na de rust bracht Maghnes Akliouche Monaco langszij. Evans Costa bracht Toulouse in de 70ste minuut op voorsprong. In de laatste vijf wedstrijden heeft Monaco één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Toulouse drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Monaco dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Toulouse met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd, op zondag 25 februari, speelt Monaco om 13.00 uur uit tegen Lens in het Stade Bollaert-Delelis. Toulouse zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Lille. De wedstrijd zal om 15.00 uur beginnen.