Duitsland

Bayern München - RB Leipzig

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Bayern München het duel met RB Leipzig in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Bayern München de thuiswedstrijd in de Bundesliga zaterdag met 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Harry Kane scoorde, met een assist van Jamal Musiala, en zo Bayern München op voorsprong bracht. Benjamin Sesko maakte in de 70ste minuut gelijk namens RB Leipzig. Maar Bayern München had nog tijd voor een extra doelpunt. Kane vond het net opnieuw in de 91ste minuut, op aangeven van Eric Choupo-Moting. Bayern München heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl RB Leipzig twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Bayern München dit seizoen. De nederlaag was ook voor RB Leipzig de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Bayern München en kreeg één gele kaart. Speelde het hele duel. Op dit moment heeft Bayern München 53 punten en staat op de tweede plaats, terwijl RB Leipzig met 40 punten op de vijfde positie staat. Bayern München speelt zijn volgende duel uit tegen Freiburg. De teams staan op vrijdag 1 maart om 20.30 uur tegenover elkaar. RB Leipzig neemt het zaterdag 2 maart om 15.30 uur uit op tegen Bochum.