Portugal

Braga - Paços Ferreira

Sporting Braga heeft de degradatie beslissende thuiswedstrijd gewonnen met 3-0 tegen Paços de Ferreira. Dat betekent een degradatie voor Paços Ferreira, die volgend seizoen niet zal spelen in de Primeira Liga. Al vroeg in de wedstrijd kwam Sporting Braga op voorsprong, toen Álvaro Djaló Dias Fernandes scoorde in de 8de minuut. Ricardo Jorge da Luz Horta vergrootte de marge naar 2-0 na bijna een half uur, met een assist van Armindo Tué Na Bangna. Sporting Braga vond het doel nog een keer, deze keer via Simon Banza, met een assist van Da Luz Horta, in de 51ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Braga drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Paços de Ferreira twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Sporting Braga eindigt op derde plaats in de Primeira Liga.