Portugal

Rio Ave - Famalicão

Rio Ave had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Famalicão. Famalicão stond bij rust met 0-2 voor, maar Rio Ave kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-2. Famalicão eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. Er werd een vroege voorsprong genomen door Famalicão via Rúben Alexandre Rocha Lima na 10 minuten, met een assist van Alex Dobre. Famalicão vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Dobre scoorde, op aangeven van Santiago Colombatto, in de 12de minuut. In de 30ste minuut werd Zaydou Youssouf van Famalicão van het veld gestuurd met een rode kaart. Emmanuel Boateng verkleinde de marge voor Rio Ave in de 70ste minuut. Met nog acht minuten te spelen maakte Leonardo Ruiz gelijk voor Rio Ave, op aangeven van Gonçalo Rosa Gonçalves Pereira Rodrigues. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rio Ave één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Famalicão twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Rio Ave dit seizoen.