Portugal

Famalicão - FC Porto

Taremi heeft alle vier doelpunten gemaakt voor Porto, toen ze ruim van Famalicão won in de uitwedstrijd in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 4-2 voor Porto. Voor Famalicão maakten Colombatto en Jaime de doelpunten. Er werd een vroege voorsprong genomen door Porto na een doelpunt van Taremi na 7 minuten. Drie minuten later bouwde Porto de voorsprong uit toen Taremi nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Otávio Edmilson da Silva Monteiro. In de 33ste minuut verkleinde Iván Jaime met een assist van Ivo Tiago dos Santos Rodrigues, de marge voor Famalicão. Santiago Colombatto bracht in de 44ste minuut Famalicão op gelijke hoogte. Taremi scoorde nog een keer in de 67ste minuut. Zo werd de hattrick voltooid. Taremi scoorde nog een keer en bouwde de marge verder uit in de 75ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 2-4. Dit betekent acht overwinningen achter elkaar voor Porto en de ploeg is al acht duels ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Famalicão één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto vijf overwinningen heeft. In de volgende wedstrijd, op zondag 28 mei om 2.00 uur, speelt Famalicão bij Rio Ave. Porto speelt dan thuis tegen Vitória Guimarães in het Estádio Do Dragão.