Helmond Sport - PEC Zwolle

Helmond Sport is met een voorsprong van 2-1 aan de tweede helft begonnen in de Eerste Divisie-wedstrijd in het GS Staalwerken Stadion, maar PEC Zwolle kwam sterk terug en won met 2-3. Het bezoekende team opende de score in de 17de minuut via Lennart Thy, op aangeven van Haris Medunjanin. Martijn Kaars bracht in de 20ste minuut Helmond Sport op gelijke hoogte, met een assist van Eros Maddy. De thuisploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Kaars nogmaals scoorde, op aangeven van Jarno Lion. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Thy gelijk voor PEC Zwolle met een assist van Bart van Hintum. Het beslissende doelpunt voor PEC Zwolle werd in de laatste minuten gemaakt door Sven Zitman. In de laatste vijf wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl PEC Zwolle drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Helmond Sport dit seizoen. Dit was ook de elfde overwinning van PEC Zwolle met één doelpunt verschil.