VVV-Venlo - De Graafschap

VVV heeft weer eens gewonnen in de Eerste Divisie. De ploeg versloeg De Graafschap thuis met 1-2 in het Covebo Stadion - De Koel -. Het is de eerste zege na zeven nederlagen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Robin Lathouwers zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Mitchell van Rooijen, en VVV op voorsprong bracht. Direct na de rust bracht Devin Haen De Graafschap langszij. Het beslissende doelpunt voor VVV werd in de laatste minuten gemaakt door Daan Huisman, op aangeven van Nick Venema. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl De Graafschap één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor De Graafschap de dertiende nederlaag met één doelpunt verschil. Op 19 mei speelt VVV om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch. De Graafschap treft dan in eigen huis Den Bosch op Stadion De Vijverberg.