TOP Oss - De Graafschap

Thuisploeg TOP Oss en De Graafschap hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 3-3. TOP Oss kwam op voorsprong toen Kay Tejan scoorde in de 7de minuut, op aangeven van Jearl Margaritha. De Graafschap maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Basar Önal scoorde in de 10de minuut. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Trevor David TOP Oss een voorsprong met een assist van Tejan. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Justin Mathieu en vergrootte de marge met een assist van Margaritha. Zeven minuten later passeerde Camiel Neghli de doelman, met een assist van Mees Kaandorp, en bracht De Graafschap de ploegen dichter bij elkaar: 3-2. Kaandorp maakte gelijk voor De Graafschap met een assist van Philip Brittijn, in de 77ste minuut. Voor TOP Oss was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning. TOP Oss heeft in de vijf laatste wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van TOP Oss dit seizoen. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 21 april om 20.00 uur, speelt TOP Oss bij Willem II. De Graafschap speelt dan thuis tegen ADO Den Haag op Stadion De Vijverberg.