Willem II - De Graafschap

Willem II heeft drie doelpunten tegen De Graafschap gemaakt in de thuiswedstrijd in de Eerste Divisie op zaterdag. Het duel eindigde in 3-2. Willem II nam de leiding in de 35ste minuut via Elton Kabangu, op aangeven van Niels van Berkel. Philip Brittijn maakte in de 54ste minuut gelijk voor De Graafschap. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Camiel Neghli De Graafschap een voorsprong. Maar De Graafschap was niet bij machte vaker te scoren. Van Berkel scoorde in de 68ste minuut voor Willem II, met een assist van Jeremy Bokila. Bokila maakte het beslissende doelpunt in de 71ste minuut met een assist van Jizz Hornkamp. Het resultaat betekent dat Willem II al zeven wedstrijden op rij niet heeft verloren. Willem II heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. De nederlaag was ook voor De Graafschap de twaalfde nederlaag met één doelpunt verschil. Willem II speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Telstar op vrijdag 5 mei om 20.00 uur in het BUKO Stadion. De Graafschap speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen MVV op Stadion De Vijverberg.