Italië

Lecce - Hellas Verona

Hellas Verona heeft de uitwedstrijd tegen Lecce in de Serie A zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Ngonge. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 71ste minuut voordat Cyril Ngonge Hellas Verona op voorsprong bracht, op aangeven van Milan Djuric. In de vijf laatste wedstrijden heeft Lecce één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Hellas Verona twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde overwinning van Hellas Verona met één doelpunt verschil. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Lecce op de zestiende plaats op de ranglijst terwijl Hellas Verona de zeventiende plaats inneemt. Hellas Verona speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 14 mei om 12.30 uur thuis tegen Torino in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi.