Engeland

Liverpool - Manchester United

Liverpool heeft vijf wedstrijden op rij in de Premier League geen tegendoelpunten ontvangen. Het duel tussen Manchester United en Liverpool eindigde in 7-0.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Cody Gakpo scoorde, met een assist van Andrew Robertson. Direct na de rust vergrootte Darwin Núñez de voorsprong van Liverpool.

Drie minuten later bouwde Liverpool de voorsprong uit naar 3-0 toen Gakpo nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly.

Salah Hamed Mahrous Ghaly bouwde in de 66ste minuut de marge uit voor Liverpool.

Núñez scoorde nog een keer en voerde de voorsprong op in de 75ste minuut met een assist van Jordan Henderson.

Met nog zeven minuten op de klok maakte Salah Hamed Mahrous Ghaly zijn tweede van de avond, op aangeven van Roberto Firmino Barbosa de Oliveira.

Liverpool vond het doel nog een keer, deze keer via Barbosa de Oliveira, met een assist van Salah Hamed Mahrous Ghaly, in de 88ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 7-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Liverpool vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Manchester United drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Virgil van Dijk (Liverpool) speelden de hele wedstrijd.

Liverpool staat na deze wedstrijd op de vijfde plaats met 42 punten, terwijl Manchester United op de derde positie staat met 49 punten.

De volgende speeldag speelt Liverpool op zaterdag 11 maart om 13.30 uur in een uitwedstrijd tegen AFC Bournemouth. Manchester United ontvangt zondag 12 maart om 15.00 uur Southampton.