Engeland

Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Liverpool heeft een mooie reeks neergezet en heeft nu vier wedstrijden zonder verlies in de Premier League. Het duel tussen Liverpool en Wolves in het Anfield eindigde in 2-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 73ste minuut voordat Virgil van Dijk Liverpool op voorsprong bracht, op aangeven van Diogo José Teixeira da Silva.

Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly diepte de voorsprong van Liverpool uit met een assist van Konstantinos Tsimikas, in de 77ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Liverpool drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Wolverhampton Wanderers twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Virgil van Dijk (Liverpool) speelden de hele wedstrijd.

Met 39 punten staat Liverpool op de zesde plaats, terwijl Wolverhampton Wanderers met 24 punten op de vijftiende plek staat. Liverpool heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Wolverhampton Wanderers.

In de volgende wedstrijd speelt Liverpool op zondag 5 maart om 17.30 uur in eigen huis tegen Manchester United. Wolverhampton Wanderers ontvangt zaterdag 4 maart om 16.00 uur Tottenham Hotspur.