Telstar - Roda JC Kerkrade

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen Telstar en Roda JC eindigde in 2-1. Thuisteam Telstar heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Ondanks een sterke come back van Roda is het Telstar die de wedstrijd bepaalt.

Telstar kwam op voorsprong toen David Min scoorde in de 12de minuut, met een assist van Delvechio Blackson.

Telstar voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Glynor Plet scoorde in de 15de minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Roda JC werd gemaakt door Dylan Vente.

Telstar heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijk gespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. De nederlaag was ook voor Roda JC de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

Telstar speelt zijn volgende duel uit tegen AZ II. De teams staan op maandag 24 oktober om 20.00 uur tegenover elkaar. Roda JC neemt het vrijdag 21 oktober om 20.00 uur uit op tegen TOP Oss.