Zivkovic vol ambitie naar Sheffield: 'Ik wil hier ook na de zomer spelen'

Reacties

Richairo Zivkovic heeft vrijdag zijn eerste interview als speler van Sheffield United gegeven. De 23-jarige Nederlander is blij dat hij de kans krijgt in de Premier League.

Zivkovic vol ambitie naar Sheffield: 'Ik wil hier ook na de zomer spelen'
© Pro Shots

Sheffield huurt Zivkovic van Changchun Yataim, waar de spits nog een doorlopend contract tot medio 2021 heeft. Als het aan Zivkovic ligt, keert hij echter niet meer terug naar China. 'De eerste stap was om hier te komen komen. Nu ga ik trainen met de jongens en moet ik ervoor zorgen dat ik het goed doe tot het einde van het seizoen. En dan hoop ik hier voor meerdere seizoenen te blijven', vertelt Zivkovic aan het clubkanaal van Sheffield.

De spits, die in Nederland voor FC Groningen, Ajax en FC Utrecht uitkwam, maakt van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de Sheffield-supporters. 'Ik ben een snelle speler en een harde werker. Ik kan doelpunten maken en hoop dat de fans hier mooie goals van me gaan zien', aldus Zivkovic, die door de nummer acht van de Premier League werd gepresenteerd als 'exciting striker'​​​​​​​.

'Ik heb meerdere wedstrijden van Sheffield gezien, ook toen ik nog in China was. Ze doen het geweldig en ik hoop dat we zo door kunnen gaan. Ik wil het team graag helpen verdere progressie te maken en zo hoog mogelijk te eindigen. Ik heb het stadion en het complex al gezien, het is prachtig. Ik ben erg gelukkig hier te zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Sheffield United
Meer over Sheffield United
Meer R. Živković
Meer over R. Živković
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.