Transfervrije Zivkovic tekent bij nieuwe club na vertrek bij Emmen

Reacties

Richairo Zivkovic maakt de overstap van FC Emmen naar Singapore. Hij heeft getekend voor Lion City Sailors, dat uitkomt op het hoogste niveau van dat land.

Transfervrije Zivkovic tekent bij nieuwe club na vertrek bij Emmen

Zivkovic was transfervrij en had daarom veel vrijheid in zijn keuze voor een nieuwe club. De keuze is uiteindelijk gevallen op Lion City Sailors, waar Aleksandar Rankovic de nieuwe trainer is. Hij was hiervoor assistent-trainer van FC Utrecht. Zivkovic tekent in Singapore een contract voor één jaar.

'Ik ben ervan overtuigd dat hij onze tegenstanders veel problemen zal opleveren en bij gaat dragen in de strijd om de landstitel', zegt Rankovic via de clubkanalen. 'Hij krijgt wellicht niet veel krediet voor de kwaliteiten die hij bezit in de lucht en zijn ervaring in Europa, toch kijken we ernaar uit om hem in het shirt van de Sailors te zien.'

De 26-jarige Zivkovic doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en transfereerde in 2014 naar Ajax. Daar kwam hij niet uit de verf en in Nederland speelde hij verder voor Willem ll en FC Utrecht. Daarna waren KV Oostende, CC Yatai, Sheffield United, Ghuangzhou City, Rode Ster Belgrado en Emmen de clubs van Zivkovic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.