Wonderkind Palmer moet problemen bij Chelsea opnieuw camoufleren

ADVERTORIAL - De druk op Mauricio Pochettino is flink toegenomen nu Chelsea in het rechterrijtje van de Premier League staat. Lukt het maandagavond om tegen Newcastle United de weg omhoog in te slaan? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Wonderkind Palmer moet problemen bij Chelsea opnieuw camoufleren
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
3 - 2
Newcastle United
Newcastle United

Newcastle finishte vorig seizoen nog knap als vierde in de Premier League. Het team van manager Eddie Howe ging de Champions League in, maar weer zo constant presteren in de competitie zat er tot nu toe niet in dit seizoen. Sven Botman en zijn collega's staan teleurstellend tiende. De kloof ten opzichte van nummer vier Aston Villa is liefst vijftien punten. Een belangrijke reden voor die teleurstellende klassering is dat de prestaties in uitwedstrijden simpelweg niet goed genoeg zijn. The Magpies pakten elf punten in dertien uitwedstrijden. Slechts zes Premier League-teams pakten minder punten op vreemde bodem.

Dat biedt dus hoop voor Chelsea, al hebben de Londenaren zo hun eigen problemen. In februari leek er even sprake van een opmars, met zeges op Aston Villa en Crystal Palace en een gelijkspel uit bij Manchester City. In de League Cup-finale gingen The Blues echter ten onder tegen een gehavend Liverpool. Een week later kwam de club die dit seizoen meer dan vierhonderd miljoen euro heeft uitgegeven op de transfermarkt uit tegen Brentford niet verder dan een gelijkspel.

Een groot lichtpunt bij Chelsea is Cole Palmer, een aankoop die een voltreffer is. De 21-jarige aanvallende middenvelder die werd overgenomen van Manchester City was tegen Brentford opnieuw belangrijk. Met zijn assist was het toptalent uit Manchester al voor de zeventiende keer dit seizoen direct betrokken bij een doelpunt in de Engelse competitie. Nooit eerder in de Premier League-historie kwam een Chelsea-speler van 21 jaar of jonger tot dat aantal. Unibet biedt bij de wedstrijd van vanavond een verhoogde quotering aan voor Cole Palmer opent de score: 7.25.

Wedstrijdquoteringen

- Chelsea wint: 1.89
- Gelijkspel: 4.20
- Newcastle United wint: 4.10

Twee jaar ouder dan Palmer is Anthony Gordon, de smaakmaker van Newcastle. De linksbuiten werd begin vorig jaar weggekocht bij Everton en heeft zich sterk ontwikkeld op St. James' Park. Zo sterk dat hij nadrukkelijk in beeld is om opgenomen te worden in de EK-selectie van de Engelsen. Gordon scoorde drie keer in zijn laatste vier optredens en zal hopen te kunnen profiteren van het feit dat Chelsea voor eigen publiek aanvallende intenties moet tonen. Dat kan extra ruimte opleveren. Unibet biedt onder het kopje Uniboosts een verhoogde quotering van 5.00 aan voor Anthony Gordon scoort.

Verdien een Free Bet
Ook deze maandag is het mogelijk een Free Bet vrij te spelen met een weddenschap op een voetbalwedstrijd. Dat kan met een Bet Builder-weddenschap en werkt als volgt:
- Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen.
- Plaats een weddenschap van minstens 10 euro met Bet Builder, met minimale odds van 1.10 per selectie.
- Er wordt een Free Bet van 5 euro aan je account toegevoegd zodra de weddenschap is afgehandeld.
- De Free Bet is 7 dagen geldig.

Deze promotie is beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Wil jij met extra spanning genieten van de maandagavondwedstrijd in de Premier League? Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's