Voorkomt Roda een nieuwe tegenslag door het om te draaien tegen NAC?

ADVERTORIAL - Roda JC en NAC Breda spelen vrijdagavond de return in de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Limburgers moeten een verschil van twee doelpunten goed maken om het toch indrukwekkende seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Voorkomt Roda een nieuwe tegenslag door het om te draaien tegen NAC?
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
3 - 1
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade

Het verhaal van Roda is bekend. De club uit Kerkrade dacht twee weken geleden voor enkele minuten dat het al gepromoveerd was, zag een week later FC Groningen in een onderlinge confrontatie als sterkst uit de strijd komen en ging afgelopen maandag onderuit in Breda bij NAC (3-1). Tegenslag op tegenslag dus, maar Bas Sibum wil de handdoek zeker nog niet gooien.

'Soms heb je een goede dag, soms heb je een slechte dag. Dit is mooi voer voor alle analisten en amateurpsychologen die nu hun gelijk krijgen, dat we er blijkbaar niet klaar voor waren. Ik geloof daar niet zo in', aldus de trainer van Roda, die zijn hoop haalt uit de goal die zijn ploeg in Breda maakte. 'Ik geloof erin dat Koglin ons naar de volgende ronde schiet. Daar geloof ik heilig in', besloot Sibum bij ESPN. Unibet biedt een quotering van 3.50 voor het bereiken van de volgende ronde door Roda.

Odds kansenverhoudingen

- Overwinning van Roda: 1.90
- Overwinning van NAC: 3.70
- Gelijkspel: 3.95

Op individueel vlak is het wel een mooie week geweest voor Roda. Sibum viel in de prijzen als beste trainer van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en ook Walid Ould-Chikh ontving een onderscheiding. De aanvallende middenvelder maakte dit seizoen al twaalf goals, waaronder één tegen NAC. Roda zal Ould-Chikh dan ook hard nodig hebben om de volgende ronde te kunnen bereiken. Voor een goal van Ould-Chikh staat een quotering van 2.85 bij Unibet.

NAC gaat het duel met Roda gezien de voorsprong natuurlijk wel met het volste vertrouwen in. Dat geldt ook voor één specifieke speler: Dominik Janosek. De middenvelder maakte dit seizoen in totaal al dertien goals voor NAC, zo ook afgelopen maandag. Tot twee keer toe vond Janosek het net tegen de Limburgers, waarvan de tweede een beauty was. De Tsjech zal stiekem ook nog om een andere reden gas willen geven. Tijdens de laatste interlandperiode schopte hij het tot de voorselectie van zijn land en dat zal hem hoop geven om nog deel te kunnen nemen aan het EK. Een doelpunt van Janosek kan je 3.65 keer je inzet opleveren bij Unibet.

Odds doelpuntenmakers

- Vaclav Sejk: 2.15
- Sami Ouissa: 3.35
- Brian Koglin: 9.00

- Sigurd Haugen: 3.10
- Matthew Garbet: 6.40
- Boy Kemper: 18.00

Klik hier om de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's