Wat weet jij van dit voetbaljaar? Doe mee aan onze uitdagende quiz

Reacties

Zeker met de kennis van nu is het een merkwaardig besluit van France Football om dit jaar geen Ballon d'Or uit te reiken. Gevoelsmatig is het namelijk elke dag bal: de door corona ontstane achterstand is langzaam maar zeker weggewerkt.

Wat weet jij van dit voetbaljaar? Doe mee aan onze uitdagende quiz
© Pro Shots

De COVID 19-break maakt ook het voetbaljaar uniek, want nooit eerder lag het voetbal zo lang stil. Wat slaakten we een zucht van verlichting, toen op 16 mei de Bundesliga weer begon. De samenvattingen van de Wit-Russische competitie konden niet meer verrassen, ondanks de interessante tactiek die Dinamo Minsk hanteert, en de herhalingen van het EK 1988 konden we wel dromen.

In deze hier en daar uitdagende quiz nemen we je mee door de bijzondere gebeurtenissen in het bijna afgelopen voetbaljaar. Succes en veel plezier. Op basis van je score komen we tot een oordeel over je kennis over het voetbaljaar 2020.

In VI's eindejaarseditie staat trouwens eveneens een quiz. Bestel het nummer hier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.