'Waanzin'-transfersom Sané wekt scepsis bij Bayern

Reacties

Bayern München heeft de hoop laten varen dat het Leroy Sané kan losweken bij Manchester City. De verwachte afkoopsom is de Beierse club te gortig.

'Waanzin'-transfersom Sané wekt scepsis bij Bayern

In de zoektocht naar aanvallende versterkingen viel de naam Sané nadrukkelijk bij Bayern, dat na het vertrek van oudgedienden Arjen Robben en Franck Ribéry vers bloed goed kan gebruiken. Er was ook contact gezocht met de familie van de Duitse aanvaller.

Alle toenaderingen ten spijt, in München heerst scepsis dat Sané en diens club Manchester City daadwerkelijk kunnen worden verleid. 'Het is onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren', zegt president Uli Hoeness in Kicker. 'Het gaat om bedragen die waanzin zijn.' Volgens The Guardian is een eerste bod van tachtig miljoen euro afgewezen door City.

De Bayern-president bevestigde dat de Beierse club de optie tot koop van James Rodríguez niet gaat lichten. De Beierse club had de Colombiaan na twee jaar huren voor 42 miljoen euro definitief kunnen overnemen van Real Madrid, maar ziet daarvan af. De aanvallende middenvelder verhuist mogelijk naar Napoli, waar hij wordt herenigd met trainer Carlo Ancelotti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Sané
Meer over L. Sané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.