Voormalig toptalent Wilshere vindt na 234 dagen nieuwe club

Reacties

Jack Wilshere heeft na ruim een half jaar zoeken een nieuwe club gevonden. De dertigjarige middenvelder vervolgt zijn carrière bij Aarhus uit Denemarken. Wilshere tekent een contract tot het einde van het seizoen met een optie tot verlenging.

Voormalig toptalent Wilshere vindt na 234 dagen nieuwe club
© Pro Shots

Sinds hij vorige zomer vertrok bij AFC Bournemouth bleef het stil rond Wilshere. Zijn oude club Arsenal bood hem de kans om zijn conditie op peil te houden, maar de zoektocht naar een nieuwe werkgever verliep moeizaam. Uiteindelijk is Wilshere pas na de winterse transferperiode weer onder de pannen. Aarhus biedt hem de kans.

De nummer zeven van de Superligaen is trots op de komst van het voormalig toptalent van Arsenal. 'Zijn komst hoeven we niet verder toe te lichten. Jack heeft al tien jaar laten zien dat hij van waarde kan zijn voor zijn club en zijn land. Toen we de kans kregen om hem hierheen te halen, kenden we geen enkele twijfel', zegt technisch directeur Stig Inge Bjørnebye op de clubwebsite van Aarhus.

Wilshere is vooral blij dat hij weer ergens aan de bak kan. 'Ik heb altijd gezegd dat ik klaar was voor 2022 en een nieuw avontuur. Nu krijg ik die kans en dit is een spannende uitdaging voor mij. Ik wil weer opstarten na een moeilijke periode en Aarhus biedt me die kans. Daar ben ik dankbaar voor. Ik zal alles doen om de club vooruit te helpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AGF Aarhus
Meer over AGF Aarhus
Meer J. Wilshere
Meer over J. Wilshere
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.