Droomtransfer: oud-speler van Roda tekent bij Internazionale

Reacties

Yann Bisseck speelt de komende seizoenen voor Internazionale. De 22-jarige verdediger uit Duitsland heeft ooit ook het shirt van Roda JC Kerkrade gedragen.

Droomtransfer: oud-speler van Roda tekent bij Internazionale
© Pro Shots

Roda huurde Bisseck in de zomer van 2020 van FC Köln. De mandekker speelde slechts tien duels in de Keuken Kampioen Divisie, in een seizoen dat door corona vroegtijdig werd afgebroken. Bisseck speelde daarna voor Vitória Guimarães in Portugal en tekende vervolgens bij Aarhus in Denemarken. Nu gaat Inter met de Duitser aan de haal. Woensdagavond is zijn transfer afgerond.

Bisseck arriveerde maandag al in Milaan en gaf toen aan 'erg blij' te zijn met zijn nieuwe club. 'Ik ben er klaar voor. Ja, dit is een droom die uitkomt', zei de Duits jeugdinternational, op het afgelopen EK Onder-21 nog de aanvoerder van zijn land. 

In het contract van Bisseck stond een afkoopsom van zeven miljoen euro en Inter heeft besloten die te betalen. Aarhus legde vorig jaar zomer een kleine 700.000 euro neer om Bisseck naar Denemarken te halen.

Bij Inter tekende Bisseck een contract tot medio 2028. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.