Verstappen grapt over Chelsea-plannen Hamilton: 'Ik zou Ajax nooit kopen'

Reacties
Verstappen grapt over Chelsea-plannen Hamilton: 'Ik zou Ajax nooit kopen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Lewis Hamilton zou als Arsenal-fan zijn geld willen steken in Chelsea. Max Verstappen snapt niks van de plannen van zijn rivaal in de Formule 1.

Volgens verschillende Engelse media steunt Hamilton net als Serena Williams een poging van Sir Martin Broughton om Chelsea over te nemen van Roman Abramovich, die de Premier League-club noodgedwongen van de hand moet doen wegens sancties van de Britse regering. Dat nieuws zorgde bij Arsenal-supporters voor verbazing, aangezien bekend is dat Hamilton een voorliefde heeft voor The Gunners.

Ook Verstappen kijkt ervan op. 'Ik ben een PSV-fan en ik zou Ajax nooit kopen', grapte de wereldkampioen tegen AP. 'Als ik een voetbalcub zou kopen, zou ik de eigenaar willen zijn en zelf de beslissingen  willen nemen en niet slechts een klein percentage willen hebben. Ik dacht dat hij een Arsenal-fan was? Dan is het interessant dat je voor Chelsea gaat, maar iedereen moet zelf doen met zijn geld wat hij wil.'

Volgens de berichtgeving in Engelse media zou Hamilton net als tennislegende Williams bereid zijn om tien miljoen pond (circa twaalf miljoen euro) te steken in Chelsea. Er zijn naar verluidt nog twee andere partijen in de race. De een wordt aangevoerd door Los Angeles Dodgers-eigenaar Todd Boehly, de ander door Boston Celtic-baas Stephen Pagliuca. Laatsgenoemde heeft tevens aandelen in Atalanta Bergamo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.