Van Persie begint met Feyenoord Onder-19 ijzersterk in Youth League

Reacties

Feyenoord Onder-19 is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen in de Youth League. Het hoogste jeugdelftal van Celtic werd dinsdagmiddag overtuigend verslagen.

Van Persie begint met Feyenoord Onder-19 ijzersterk in Youth League
© Pro Shots
Feyenoord U19
Feyenoord U19
3 - 0
Celtic U19
Celtic U19

De talenten van Feyenoord nemen het in Groep E van de Youth League op tegen dezelfde clubs als de A-ploeg. De Rotterdammers begonnen sterk aan het duel met de Schotten. In de eerste helft was het eenrichtingsverkeer en het overwicht werd vlak voor rust omgezet in een voorsprong. Givairo Read brak de score in de 41ste minuut open: 1-0.

De ploeg van Van Persie denderde na rust door. Jaden Slory zorgde in de 47ste minuut voor de 2-0 en tien minuten later werd al genadeklap uitgedeeld. Gjivai Zechiël, die dit seizoen al twee keer inviel bij het team van Arne Slot, gaf bij de 3-0 zijn tweede assist van de middag. Dat derde doelpunt kwam op naam van Antoni Milambo. Laatstgenoemde kwam bij Feyenoord in de eindfase van vorig seizoen al tot drie optredens in het eerste elftal.

Feyenoord Onder-19 kan na de overtuigende zege op Celtic met vertrouwen toeleven naar het volgende duel in de Youth League. Op 4 oktober staat de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid op het programma. Atlético won eerder op de dinsdagmiddag met 0-2 op bezoek bij Lazio.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.