Van Gaal vergist zich in voornaam, Haller is van PSV-niveau

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal vergist zich in voornaam, Haller is van PSV-niveau

'Hoe goed Haller kan worden? Die gaat wel naar PSV-niveau. Minimaal. Maar we hebben meer jongens, die een stap naar de top kunnen zetten.'
Sébastien Haller is dit seizoen een van de uitblinkers van FC Utrecht. Trainer Erik ten Hag denkt dat de Franse spits ver kan komen in zijn loopbaan. (Eindhovens Dagblad)

• Trainers winden zich regelmatig op over tijdrekken, maar zelden als het hun eigen spelers betreft. Dat geldt niet voor Viitorul-trainer Gheorghe Haghi. De Roemeense voetballende grijpt hoogstpersoonlijk in als een van zijn spelers een blessure fingeert.

• Sassuolo-aanvaller Domenico Berardi ziet mogelijk zijn stoutste jongensdromen uitkomen. De Italiaan wordt namelijk gelinkt aan een transfer naar Barcelona. 'Het zou fantastisch zijn om met Lionel Messi te trainen. Een voorhoede met Berardi, Neymar en Messi zou niet slecht zijn', aldus Berardi met een knipoog. (Sky Sport Italia)

Louis van Gaal staat bekend om zijn oog voor detail, maar de Manchester United-manager lijkt de laatste tijd wat slordig met voornamen. Zo noemde hij eerder Chris Smalling al Mike Smalling en dit keer moet in het programmaboekje (rechterkolom) Antonio Valencia het ontgelden. Hij wordt door Van Gaal abusievelijk Anthony genoemd.

'Ik dacht altijd dat Chelsea onze voornaamste rivaal was, maar mijn teamgenoten vertelden me dat Tottenham dat was.'
• Zondag speelt Arsenal de Noord-Londense derby tegen Tottenham Hotspur, maar centrumverdediger Gabriel Paulista was zich tot voor kort niet bewust van het belang van deze wedstrijd. 'Het is altijd lastig om dit soort duels te winnen.'(Daily Star)

Behalve Arsenal tegen Tottenham Hotspur staat ook Borussia Dortmund - Schalke 04 op het programma. De supporters van de club van spits Klaas-Jan Huntelaar hebben daar duidelijk zin in, getuige de sfeeractie op het trainingscomplex.

{"title":"Actie: 50x je inzet voor winst van Oranje tegen Polen!","titleMobile":"Actie: 50x je inzet voor winst van Oranje tegen Polen!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:b038471f-73bd-4ee0-96c4-490369bb9214","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint Nederland zijn eerste poulewedstrijd? TOTO pakt uit met een welkomstactie (24+).","textMobile":"Wint Nederland zijn eerste poulewedstrijd? TOTO pakt uit met een welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.