Wereldgoal van Schobesberger, Xabi Alonso flink voor schut

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wereldgoal van Schobesberger, Xabi Alonso flink voor schut

Wat een WERELDGOAL van Phillip Schobesberger vanavond! On-na-volg-baar! Tag een ploeggenoot die dit ook kan 😂 #rapidwien #hahaha #uel #europaleague

Een video die is geplaatst door Voetbal International (@voetbalinternational.nl) op

• In de Champions League was woensdagavond mogelijk de slechtste corner ooit te zien. Xabi Alonso (foto) mocht namens Bayern München in de eerste helft tegen Arsenal (5-1 zege) aanleggen voor een hoekschop en de Spanjaard faalde faliekant. Bekijk het onhandige tafereel hier.

• Wayne Rooneys oudste zoon Kai werd deze week zes jaar en dat vierde de Engelsman goed. De aanvaller van Manchester United gaf zijn koter een golfbaan cadeau.

• Rooneys manager bij United Louis van Gaal deelde deze week ook presentjes uit. Hij gaf zijn centrale verdediger Chris Smalling namelijk een nieuwe naam. Hij noemde de Engelse stopper, voor de tweede keer sinds zijn entree bij The Red Devils, Michael. En dat was woensdag kortstondig toegevoegd aan diens Wikipedia-pagina. Inmiddels heet hij namelijk weer gewoon Chris in de online encyclopedie.

• De Nederlandse trainer kreeg door dit voorval de lachers op zijn hand na afloop van het met 1-0 gewonnen Champions League-duel met CSKA Moskou. Er gebeurde tijdens die wedstrijd echter ook iets wat op minder gelach kon rekenen. Voormalig middenvelder van United Roy Keane fileerde Ashley Young namelijk, omdat hij tegen de Russen een fopduik maakte.

• Er staat deze week nóg een Engels-Russische confrontatie op het programma in een Europees toernooi, namelijk die tussen Liverpool en Rubin Kazan. Jürgen Klopp, manager van de Engelse traditieclub, werd tijdens een persconferentie gevraagd of hij in Rusland met dezelfde formatie van start gaat als afgelopen weekend tegen Chelsea (3-1 zege) en daar reageerde de Duitser als volgt op…

'Aan het einde van het seizoen ga ik met pensioen en dan open ik een groentewinkel.'
• Voor de 36-jarige Uruguayaan Marcelo Zalayeta zit zijn voetballoopbaan er bijna op. De voormalige spits van onder meer Juventus, Napoli en Sevilla - momenteel uitkomend voor Peñarol in zijn vaderland - heeft te kennen gegeven aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière te zetten. In gesprek met Tuttosport vertelt de aanvaller wat hij na zijn leven als voetballer gaat doen.

• De Braziliaanse zaalvoetballer Falcao staat bekend om de geweldige doelpunten die hij met enige regelmaat maakt. Deze week was het weer raak. Met het nationale team van Brazilië vernederde hij Zambia (11-2) en voerde hij dit kunststukje ten tonele.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.