Van der Heijden herhaalt: 'Ik wil weg bij Feyenoord'

Reacties

Jan-Arie van der Heijden hoopt deze maand nog een transfer te maken. De centrumverdediger stevent af op een reserverol bij Feyenoord en heeft zijn vertrekwens zondag daarom herhaald.

Van der Heijden herhaalt: 'Ik wil weg bij Feyenoord'

In de laatste wedstrijden van de voorbereiding koos trainer Jaap Stam telkens voor een centraal duo met Eric Botteghin en Sven van Beek. Laatstgenoemde liep tijdens het duel met Southampton een blessure op, waardoor er bij de seizoenstart tegen Sparta Rotterdam wél een basisplaats was voor Van der Heijden. De verwachting is echter dat hij die plek weer kwijtraakt wanneer Van Beek zijn rentree maakt.

'Ik heb niet te horen gekregen dat ik een plek op de bank zou krijgen, maar ik baal wel van mijn rol', vertelt Van der Heijden na de 2-2 remise van Feyenoord tegen Sparta bij FOX Sports. 'Ja, ik ben in mijn hoofd zeker nog bezig met een vertrek. Er is op dit moment geen sprake van, omdat Feyenoord me momenteel niet wil laten gaan', verklapt de 31-jarige verdediger.

'Ja, ik wil nog steeds weg', herhaalt hij. Donderdag wacht voor Feyenoord alweer de volgende test, in de voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi. De Feyenoord-supporters hoeven zich geen zorgen te maken over werkweigering bij Van der Heijden. 'Als ik hier ben en ik speel, dan geef ik altijd honderd procent. Het is een hartstikke mooie club waar ik altijd alles voor zal geven.'

Van der Heijden heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2020 in De Kuip.

VI-verslaggever Martijn Krabbendam over de remise tegen Sparta.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.