Algemeen directeur ADO spreekt schande van eigen fans

Reacties

Natascha van Grinsven-Admiraal heeft geen goed woord over voor de fans van ADO Den Haag. De algemeen directeur van de Haagse club was na afloop hard over de eigen aanhang, die het uitduel bij Excelsior (7-1) in de play-offs ontsierde.

Algemeen directeur ADO spreekt schande van eigen fans
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
7 - 1
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Omdat vlak voor rust vuurwerk uit het uitvak op het veld werd gegooid, moest worden gestaakt en vervroegd tot de rust worden overgegaan. Vervolgens moest de aanhang verwijderd worden en werd het duel uitgespeeld zonder uitfans.

Van Grinsven-Admiraal verscheen na afloop voor de camera van ESPN. 'Wat kan ik zeggen? Ik schaam me kapot voor onze supporters. Iedereen schaamt zich kapot. Dit was het moment om achter de club te gaan staan en ze hebben de club te schande gemaakt. Verschrikkelijk, ongelofelijk; ik begrijp er helemaal niks van.'

'We zijn het hele jaar heel hard aan het werk om een heel ander ADO neer te zetten. Dit is niet wie wij willen zijn', vervolgde de algemeen directeur. 'We gaan dit keihard aanpakken. We feliciteren Excelsior. Onze excuses naar de club en alle mensen in het stadion', zo besloot de bestuurder haar statement. Verdere toevoegingen wilde ze niet doen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.