Update over Arnesen-contract: 'Er volgt nog één gesprek'

Reacties

Feyenoord en Frank Arnesen zijn druk in onderhandeling voor een nieuw contract. 'Maar het is nog niet rond', zegt Martijn Krabbendam in de nieuwste Dick Voormekaar Podcast over Feyenoord.

Update over Arnesen-contract: 'Er volgt nog één gesprek'
© Pro Shots

'Het gaat wel de goede kant op, maar er volgt nog één gesprek', gaat de clubwatcher verder. Feyenoord en Arnesen nemen de tijd daarvoor. 'Arnesen vond het niet erg in dit geval. Dat duidt erop dat het allemaal wel in orde komt. Er moeten nog wat formaliteiten worden afgehandeld, maar officieel heeft hij nog niet verlengd. Maar je merkte wel aan hem dat het er goed uitzag.'

In de podcast gaat het onder andere ook over wie de geschorste Frederik Aursnes moet vervangen tegen AZ, maar ook over 'de eerste fout' van Gernot Trauner tegen SC Cambuur en of er in Rotterdam-Zuid nog geloof is in de landstitel. Luister hem via je favoriete podcastapp, of hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.