United verslaat Milan na 26 strafschoppen

Reacties

Manchester United en AC Milan hebben er donderdagochtend (Nederlandse tijd) in het Amerikaanse Los Angeles een spektakelstuk van gemaakt op het vriendschappelijke toernooi om de International Champions Cup. De Engelsen wonnen na een ellenlange strafschoppenreeks nadat het na negentig minuten 1-1 stond.

United verslaat Milan na 26 strafschoppen

Die stand was na een kwartier al bereikt. Alexis Sánchez schoof al vroeg de 1-0 binnen en drie minuten later stond het gelijk. Suso wachtte geduldig op een hoge bal vanuit de verdediging, liet de bal enkele keren stuiteren en schoot raak.

Er kwam na de gelijke stand geen verlenging aan te pas, maar direct een penaltyserie. Desondanks werd het een lange zit voor beide ploegen, want pas na 26 strafschoppen was er een winnaar. United en Milan misten twee van de eerste vijf penalty's en kregen ook nummer zes en tien er niet in. Nadat Ander Herrera de dertiende penalty - en zijn tweede - wel had benut, faalde Franck Kessié vanaf elf meter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.