Uitbundig feestvieren met blessure: Japanner laat Celtic schrikken

Reacties
Uitbundig feestvieren met blessure: Japanner laat Celtic schrikken
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Celtic-aanvaller Kyogo Furuhashi viel zaterdag al vroeg uit in de Old Firm met een schouderblessure, maar het weerhield de Japanner niet om na de klinkende zege op Rangers (4-0) mee te delen in de feestvreugde.

Celtic
Celtic
4 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Furuhashi moest zich op Celtic Park al na vijf minuten laten vervangen door Georgios Giakoumakis, nadat hij na verkeerd terechtkwam op zijn schouder. Een tegenvaller, want de 27-jarige aanvaller scoorde in het Schotse Premiership al zes keer dit seizoen en was vorig seizoen twintig keer trefzeker voor de regerend kampioen in alle competities. 

Met ook nog het thuisduel met Real Madrid in de Champions League in aantocht, was de blessure van Furuhashi daarom dubbel slecht nieuws. In dat opzicht was de actie van de uitzinnige Japanner niet zo handig. Tijdens het feestvieren gleed hij uit en kwam terecht op zijn schouder. Doelman Joe Hart kwam even kijken of het goed ging met de Japanner. Die knikte geruststellend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Celtic
Meer over Celtic
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.