'Transfersom Dessers valt flink hoger uit dan aankoopoptie van Feyenoord'

Reacties

Cremonese is bereid om te voldoen van de vraagprijs van RC Genk voor Cyriel Dessers, schrijft Het Laatste Nieuws. De Italiaanse promovendus heeft volgens de krant aangegeven 6,5 miljoen euro te willen betalen. Dessers stuurt zelf ook aan op een transfer.

'Transfersom Dessers valt flink hoger uit dan aankoopoptie van Feyenoord'
© Pro Shots

Vorige maand sloeg Genk een eerste bod van Cremonese af. De hoogte daarvan was onbekend. Genk zou vervolgens een vraagprijs van 6,5 miljoen euro hebben gecommuniceerd richting Italië en daar is het gepromoveerde Cremonese nu mee akkoord, aldus Het Laatste Nieuws. Het vertrek van Dessers lijkt dan ook een kwestie van tijd.

Feyenoord had deze zomer de mogelijkheid om de Nigeriaans international na een seizoen op huurbasis voor een lager bedrag in te lijven: zijn optie tot koop bedroeg vier miljoen euro. De betrokken partijen kwamen echter niet tot overeenstemming. Dessers hield de deur naar Rotterdam op een kier, maar Cremonese heeft de beste papieren.

Dessers scoorde dit seizoen al driemaal in twee duels voor Genk en is daarmee de topscorer van België. Na het verloren duel met Club Brugge (3-2), waarin hij eenmaal scoorde, werd hij gevraagd naar de interesse uit Italië. 'De Serie A is een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten, al denk ik dat iedereen vandaag heeft kunnen zien dat ik alles voor Genk geef', zei de spits na dat duel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.