'Dessers nog steeds in onzekerheid: Genk wijst bod uit topcompetitie af'

Reacties

RC Genk heeft een bod uit de Serie A op Cyriel Dessers afgeslagen, zo meldt Het Laatste Nieuws zaterdagochtend. Promovendus Cremonese wil zich graag versterken met de spits, maar het bod bleek ontoereikend.

'Dessers nog steeds in onzekerheid: Genk wijst bod uit topcompetitie af'
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 2
Genk
Genk

De toekomst van Dessers is, een dag voor de seizoensouverture van Genk op bezoek bij landskampioen Club Brugge, nog een groot vraagteken. Hij keerde deze zomer terug naar Genk na een succesvol seizoen op huurbasis bij Feyenoord en liet eerder deze maand weten dat de deur naar Rotterdam nog niet volledig is gesloten.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

'Ik spreek Arne Slot, een topcoach, nog regelmatig. Die deur is dus niet helemaal dicht. Maar ik laat het rustig op mij afkomen', vertelde Dessers in een interview met Het Belang van Limburg. Hij zei zo spoedig mogelijk duidelijkheid te willen hebben over zijn toekomst. Net als vorig jaar gedwongen wachten tot 31 augustus ziet Dessers niet zitten.

Dessers heeft nog een tweejarig contract bij Genk. De nieuwe trainer Wouter Vrancken sprak al de hoop uit dat de aanvaller blijft. Cremonese kan hem de kans bieden op voetbal in een topcompetitie, maar zal dus met een beter bod moeten terugkeren. Vorige week werd hij door Servische meda ook in verband gebracht met Rode Ster Belgrado.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.