Dessers bevestigt bij Genk positieve verhalen: 'Hoop dat hij blijft'

Reacties

Cyriel Dessers heeft zijn rentree gemaakt bij RC Genk. Het is nog de vraag of de gewezen Feyenoord-huurling blijft bij zijn Belgische broodheer.

Dessers bevestigt bij Genk positieve verhalen: 'Hoop dat hij blijft'
© Pro Shots

Dessers maakte woensdag zijn eerste minuten voor Genk sinds de terugkeer van zijn Feyenoord-avontuur. Nota bene op Nederlandse bodem tegen zijn oude club FC Utrecht maakte hij een half uur vol.

Een doelpunt was Dessers niet gegeven. Zijn trainer Wouter Vrancken is desondanks zeer gelukkig met de Nigeriaanse international. 'Hij is hier op de goede manier binnengekomen. Cyriel is Cyriel. Hij bevestigt de positieve verhalen die ik over hem gehoord heb', tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de trainer.

Vrancken prijst zich gelukkig met de aanwezigheid van Dessers, van wie nog ongewis is of hij ook bij Genk blijft. 'Qua mentaliteit zal je geen problemen met hem hebben. Het mag duidelijk zijn dat ik hoop dat hij blijft. Ik heb nog niet specifiek met hem over de toekomst gesproken, maar het is wel de bedoeling om dat vandaag of morgen te doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.