Transferdagboek 29/10: Löw, Serero, Kishna en Memphis

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 29/10: Löw, Serero, Kishna en Memphis

Joachim Löw blijft nog jaren bondscoach van Duitsland. De trainer heeft een akkoord bereikt met de Duitse voetbalbond over een nieuw contract tot en met het EK 2020. Maandag wordt het nieuws officieel naar buiten gebracht, meldt Bild. Löw staat al sinds 2006 aan het roer bij Die Mannschaft, die hij in 2014 naar de wereldtitel leidde.

Thulani Serero zou Ajax in januari weleens kunnen verruilen voor Ajax. Ajax Cape Town, welteverstaan. Stanley Menzo, de nieuwe trainer van de Zuid-Afrikaanse club, bevestigde tijdens zijn presentatie namelijk dat hij belangstelling heeft voor Serero. De middenvelder komt in Amsterdam niet meer aan spelen toe.

Een speler die een kleine anderhalf jaar geleden al bij Ajax vertrok, Ricardo Kishna, heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij Lazio. In Italië wordt gemeld dat Sevilla belangstelling heeft voor de vleugelspits, die in Rome niet in aanmerking komt voor een basisplaats. Lazio betaalde medio 2015 drie miljoen euro voor Kishna.

Gejuich in huize De Boer. Jiangsu Suning FC, net als Internazionale in handen van de Suning Group, wil Inter namelijk verlossen van Felipe Melo. De 33-jarige Braziliaan komt niet voor in de plannen van trainer Frank de Boer en zorgt met zijn gedrag momenteel voor veel onrust binnen de selectie. La Gazzetta dello Sport meldt nu dat de verdedigende middenvelder zijn carrière kan vervolgen in China.

Bij Manchester City was hij overbodig, maar bij Sevilla laat Samir Nasri weer zien een uitstekende voetballer te zijn. De Fransman heeft het dusdanig goed naar zijn zin bij de Europa League-winnaar dat hij de club nu al heeft laten weten langer te willen blijven, schrijft The Sun. Momenteel huurt Sevilla de aanvallende middenvelder van City, maar als het aan Nasri ligt wordt de overname snel definitief gemaakt.

Manager Antonio Conte lijkt Chelsea helemaal op de rit te hebben, maar toch is hij nog niet tevreden. De Italiaan is van mening dat hij creativiteit op het middenveld mist. Om die reden zou hij het bestuur gevraagd hebben om de komst van Javier Pastore, meldt The Daily Star. Pastore is bij Paris Saint-Germain niet zeker van een basisplaats, maar Conte ziet in hem de ideale creatieveling voor zijn middenlinie.

Uiteraard komt ook Manchester United weer voor in dit Transferdagboek, maar deze keer gaat het om een uitgaande transfer. AS Roma zou namelijk belangstelling hebben voor niemand minder dan Memphis Depay. De ex-PSV'er komt niet aan de bak op Old Trafford, maar staat er internationaal nog steeds goed op. Roma zou hem volgens Corriere dello Sport maar wat graag aan de selectie willen toevoegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.