Ten Hag laat Garnacho niet naar WK Onder-20 gaan

Reacties

Alejandro Garnacho moet een streep zetten door zijn deelname aan het WK Onder-20, maar er was ook goed nieuws voor de Argentijn. De achttienjarige aanvaller van Manchester United mag van manager Erik ten Hag niet afreizen naar het toernooi in zijn vaderland.

Ten Hag laat Garnacho niet naar WK Onder-20 gaan
© Pro Shots

'Nee, we zullen hem niet laten gaan', zei Ten Hag vrijdag tijdens zijn persconferentie voor het thuisduel met Aston Villa. 'Hij zal snel de groepstraining hervatten, gedeeltelijk, dan moeten we zien wanneer hij volledig kan terugkeren bij de groep en weer zijn opwachting kan maken in wedstrijden.'

Meer goed nieuws was er ook voor Garnacho, want vrijdag werd bekend dat hij zijn medio 2024 aflopende verbintenis heeft opengebroken en verlengd. Het talent staat nu nog vijf jaar onder contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Garnacho staat al sinds 12 maart aan de kant met een enkelblessure, die ervoor zorgde dat hij zijn debuut voor de hoofdmacht van Argentinië moest uitstellen. Ten Hag wil nog een beroep kunnen doen op de aanvaller in de resterende wedstrijden dit seizoen. Daardoor weigert hij Garnacho naar het WK Onder-20 te laten gaan. Dat toernooi begint op 20 mei.

Manchester United komt vanaf 20 mei nog vier keer in actie. De ploeg van Ten Hag hoopt zich te plaatsen voor de Champions League, terwijl het op 3 juni in de finale van het FA Cup-toernooi aantreedt tegen Manchester City.

Za 20 mei 2023

Do 25 mei 2023

Zo 28 mei 2023

Za 3 jun. 2023

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer A. Garnacho
Meer over A. Garnacho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.